Workshop-ok

Gazdagság-csillagok működés közben

- 3 részes előadás-sorozat Hornyánszky Simon előadásában -

Egy közös gyakorlási és fejtegetési lehetőséget kínáló foglalkozás (workshop) a Gazdagság-csillagok működésben játszott szerepéről, sorsfejtési memóriafogasokon (口訣 kǒujué) és hírességek példáin keresztül mutatja be az előadó az egyes eseteket, amiket közösen megvitat a résztvevőkkel. A jegyek elhelyezkedéséből és viszonyából leszűrhető rendszerszintű összefüggések megértésével világos és átfogó kép rajzolódik ki, amely segít elmélyíteni a felszínes elképzeléseket, cáfolni a tévhiteket, hitelessé tenni a módszer alkalmazását.

’’A foglalkozás négy órán át zajlik, másfél óránként két rövid szünettel szusszanhatunk. Először ismertetem az elméletet, majd átbeszéljük az eseteket. Többek között e szempontokat érintem:

  • Jómódú életre utaló összefüggések 
  • Meggazdagodás kemény munkával, illetve a könnyen jövő (és menő) vagyon útjai
  • Kockázatok, hajlamok veszteségekre
  • Az egyén anyagi helyzetének változásai életszakaszonként
  • Gazdagság és családalapítás kérdései”

Kinek ajánljuk?Alapvetően bárkinek ajánlott részt venni, aki szeretné elmélyíteni a gyakorlati tudását. A foglalkozás rétegről rétegre haladó felépítése és a példák könnyen átláthatóvá teszik a képlet bizonyos (a Gazdagság-csillagokra vonatkozó) részét, így a sorsfejtésben teljesen járatlanok számára is érdekes lehet, bár igényel némi alapismeretet az öt változási állapot kapcsolatrendszeréről. Érdemes hozzá meghallgatni a júliusban és szeptemberben a Gazdagság-csillagról szóló két nyilvános előadásomat is, de ezek nem előfeltételei az itt bemutatott összefüggések megértésének.”

Előadónkról: Hornyánszky Simon sorsfejtéssel és FengShui tanácsadással foglakozó szakember, aki évek óta kutatja a Négypilléres sorsfejtés, ismertebb nevén kínai asztrológia klasszikus módszereit és eredményeit néhány éve már saját iskolájában adja át. Róla bővebben a „RÓLUNK” menüben, az „ELŐADÓINK” fül alatt olvashat:

Időpont:
a workshop 2023. november 18-án, szombaton, 14:00-tól kerül megrendezésre, a GURUjet ZOOM előadótermében.

1.rész: 14:00-15:30
2.rész: 15:45-17:15
3.rész: 17:30-18:30
Az időpontváltozás jogát fenntartjuk!

Technikai tudnivalók: az online rendezvény az alapítvány ZOOM előadótermében kerül megrendezésre. A résztvevők az előadás-sorozatról készült vágatlan videofelvételt és annak prezentációját legkésőbb 48 órán belül letölthetik egy online felületről. Ennek részleteiről a ’’Részvételi lapon” lehet olvasni.

Jelentkezni a gurujetclub@gmail.com e-mail címen, vagy a „JELENTKEZEM” gomb alatt lehet. Regisztráció után egy „Részvételi lapot” küldünk.

Kérjük a jelentkezésnél megjelölni, hogy melyik alkalomra regisztrál!

A ’’Részvételi lapot” 2023. november 17. éjfélig, kitöltve és aláírva vissza kell küldeni a megadott e-mail címre.

A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a részvételi díj megérkezett a megadott számlaszámra.

Hornyánszky Simon
ERSTE BANK: 11600006-30000006-13442766
IBAN: HU52116000063000000613442766
BIC/SWIFT: GIBAHUHBXXX

A WORKSHOP díja:
Klubtagoknak 12.000 Ft/fő
Támogatóinknak 9.400 Ft/fő
melyet legkésőbb 2023. november 17-ig kérünk átutalni a megadott számlaszámra.

Amennyiben szeretne a GURUjet Asztrológiai Alapítvány zárt közösségének tagja lenni, ahol értesülhet a legfrissebb szakmai tartalmakról, előadásokról, kurzusokról csatlakozzon Facebook-csoportunkhoz:
https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

Kövesse Facebook-oldalunkat!
https://www.facebook.com/gurujet.alapitvany

Írjon nekünk üzenetet!

Jelentkezés

Szeretne naprakész lenni?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhessen az aktualitásokról!

Válaszd ki hogyan szeretnél minket támogatni