Archív előadások 2021


Az 5 Dharma típus

Simon Chokoisky könyve alapján

„Több ezeréves védikus tanok szerint életünk egyetlen célja, hogy megtaláljuk a boldogságot.

 • Mégis hogyan tehetnénk ezt meg anélkül, hogy tisztában legyünk életünk tervével?
 • Hogyan tudnánk az elégedettség ösvényén járni egy térkép nélkül, mely megmutatja számunkra az utat?

A Dharma típusok olyan személyiségmítoszok, melyek időtlen idők óta léteznek, és hasznunkra vállnak addig, míg az emberek létezése fennáll. Mert ők a láthatatlan mátrix. Az emberi lényeket sorsuk beteljesítéséhez vezetik. Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból azzal a típussal születünk, amely a legközelebb áll hozzánk. A dharma típusok individuális archetípusok, az én vagyok önazonosággal elvezetnek bennünket belső énünkhöz mindezt szövevényes, de igen meghatározó mintákon keresztül.”

Ezek a védikus tanítások, melyekbe a Dharma típusok is bele tartoznak, 3 fő igazságot mondanak ki.:

 1. Az életnek célja van.
 2. A világon rend és igazság van.
 3. Sokkal több minden van, mint az anyagi létezés.

Ez a három tanítás pedig a KARMA, DHARMA, DUHKHA- Szanszkrit nyelven- válaszd szét a mindennapi hívőt, a materialistát, és a spirituális keresőt.”

Mi a Dharma típusokkal foglalkozunk ebben a rövid előadásban.

„A Dharma egyszerű jelentése pedig.: ösvény, jelenlét, úgy érzékelem a valóságot ahogy az jelen van, amikor összhangban létezünk a pillanatban.A Dharma pedig érzékelteti, igenis van az életünknek rendeltetése. Dharma nélkül az élet random pillanatokból állna, melyeknek nincs természetes rendszere.A Dharma pedig minden létezőt vezet, hogy a természet alkotta törvények szerint éljen. Követője hozzájut, az őt megillető szándékhoz, tervhez, célhoz.

A mi dolgunk csupán lehorgonyozni magunkat a saját DHARMA típusunk mellett és a többi jön magától.”

A védikus filozófia és az általam bemutatott 5 dharma típus könyv, mely SIMON CHOKOISKY munkássága, sarokkövének tartja az a DHARMÁT, mely a természetes elrendeltetést szolgálja.

Amennyiben kíváncsi vagy te melyik DHARMA típusba tartozol a következő 5 közül.:

EDUCATOR- TANÍTÓ

MERCHANT- KERESKEDŐ

LABORER- MUNKÁS

WARRIOR- HARCOS

OUTSIDER-KÍVŰLÁLLÓ

Várunk tiszta szívvel a 2021. december 21-én kedden, 19 órától a ZOOM előadóteremben tartandó 5 dharma típus előadásomon, ahol megtudhatod melyik csoportba tartozol, milyen ösvényt érdemes követned jelen életed beteljesítéséhez.

Az előadás előtt mindenki számára elérhetővé válik egy teszt. Ez alapján kiderítheted magadról melyik típusba tartozol. A teszt 10-15 percet vesz igénybe. Érdemes csendben, szabadidődben kitölteni teljes őszinteséggel önmagadhoz, mivel csak nyerhetsz, ha az igazság vezeti tolladat.Az előadás teljes mértékben SIMON CHOKOISKY: AZ 5 dhamra típus könyvet dolgozza fel.

A könyv jelenlegi ismereteim szerint nem található meg a magyar piacon, magyar fordítással.

A fordítás az előadó szellemi tulajdonát képezi.

Fordította: AsztroAmy

Az előadást a GURUjet Asztrológiai Alapítvány szervezi.


Egészségügyi asztrológia

-  a Négy Pillér Sorsfejtésben –

Garbóczi Tünde asztrológus, tanár, Feng Shui tanácsadó előadásában megmutatja, melyek azok a mutatók, amelyek arra engednek következtetni, hogy az egyén, nem tudja elfogadni a Sorsát, életfeladatait. Ennek következtében kibillen egyensúlyából, ami fizikai szinten betegség formájában manifesztálódik.

 • Milyen jelzéseket kaphatunk, ha nem az utunkat járjuk?
 • Milyen Sorshelyzetre és feladatra vezethető vissza a kialakult betegség?
 • Mi lehet a megelőzés és a segítség a gyógyuláshoz?

Garbóczi Tünde asztrológus, tanár, sorselemző, Feng Shui szakértő, természetgyógyász. 2002 óta foglalkozik hivatás-szerűen asztrológiával. Küldetésének érzi a hiteles, tapasztalatokra épülő tanítást, segítségnyújtást mások boldogulása érdekében. Napi szinten foglalkozik emberekkel, elemez és tanít, de nem csak asztrológiát, hanem Feng Shuit, Tarot, I Chinget, kreatív írást, buddhizmust, filozófiát és meditációt is.

„Az egészségügyi asztrológiát 2 oldalról lehet megközelíteni.

Az egyik nézőpont megmutatja, hogy melyek azok a fizikai, testi érzékenységek, amelyek akkor jeleznek, amikor valaki nem éli és nem tudja elfogadni a sorsát, a feladatait, és elfojtja magában az ezzel járó felelősséget. Ilyenkor ezek az érzékeny területek először jeleznek, majd kibillennek az egyensúlyukból és idővel kialakulhatnak különböző egészségügyi problémák és betegségek.

A másik nézőpont amikor azt vizsgáljuk, hogy már egy kialakult betegség milyen sors helyzetre és feladatra vezethető vissza. Milyen életfeladatot nem oldott vagy kikerült az illető és ezért helyette a sorstól megkapta az adott betegséget, fájdalmat vagy érzékenységet.

Tehát vannak olyan mutatók a horoszkópban, amelyek utalnak bizonyos érzékenységre és ha ezen területeken van jelzése a tüneteknek akkor lehet következtetni arra, hogy mit kellene megtenni. Ez a megelőző kategória, ami tudatossággal és nagy önismerettel jár. És vannak a már kialakult tünetek vagy betegségek, amelyekre pedig következtetni lehet, hogy milyen feladatot kerültünk el vagy nem oldottunk meg.

Mind a két esetben a gyógyulás a horoszkópban megtalálható és z felé kell menni, ami segítheti a gyógyulást. Ebben az előadásban hallhattok az őselemekhez tartozó érzékenységekről vagy betegségekről és arról, hogy mi lehet a megelőzés módszere és mi lehet a segítség a gyógyuláshoz.

Az egészségügyi asztrológiai képzésen pedig mélyen belemegyünk a témába, megmutatom es begyakoroljuk az asztrológiai megközelítést, ahol már nem csak fizikai szinten, hanem lelki és szellemi szinten is megoldást adunk a kézbe.

A tanfolyamnak nem feltétele, de a megértést és a későbbi önálló munkát segíti a “Horoszkóp minőségének megállapítása” kurzus, ami az alapot adja az egészségügyi kínai asztrológiai és sorselemzéshez. Ha a kurzus után tanácsadóként is alkalmaznád a módszert, mind a két ismeretanyag szükséges.”

Az előadást követi majd a 2022. január 10-én induló „Egészségügyi asztrológia” 8 alkalmas kurzus, a GURUjet Asztrológiai Alapítvány szervezésében. Erről részleteket hamarosan itt a honlapunkon olvashat.

„Egészségügyi asztrológiaa kínai asztrológia szempontjából című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2021. december 9-én csütörtökön, 19 órától a ZOOM előadótermünkbe.

Az előadás videofelvétele kizárólag támogatóink részére elérhető.


Szinasztria a kínai asztrológiában

A szinasztria az asztrológia legizgalmasabb területe. Azt azonban érdemes tudni, hogy az ősi Kínában, vagy talán még napjainkban is, teljesen másra használják, mint ahogy az elterjed nyugaton.

Alapjában véve két vagy több képletet összevetnek, megvizsgálják egymásra gyakorolt hatásukat. A képletösszevetésnek az a célja, hogy a vizsgált személyek jobban megismerjék egymást, felismerjék azokat a lehetőségeket, amelyeket a közös feladatok megoldásához kaptak.

 • Ki illik hozzám?
 • Együtt maradunk-e hosszú távon, vagy csak egy közös kaland jut nekünk?
 • Miért nem tudok jól kijönni a főnökömmel?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel szoktunk asztrológushoz fordulni. Ezek a kérdések azonban közhelyesnek tűnnek, hiszen a képletösszevetés tudománya sokkal többre hivatott. Ebben az előadásban Simon tradicionális megközelítésből tárja elénk a szinasztria valódi jelentését. Beszél arról, mit is jelent valójában a képletösszevetés és mire érdemes használni.

Előzetesen néhány információ az előadás tartalmából:

– Jegypárok és emberi kapcsolatok

– Párkapcsolat a napi pillérben és azon túl

– Románcvirágok vagy a Romlás Virágai?

– Lelki társ, Szerelem első látásra, Egymásnak teremtettek stb. jelei a képletben

 

Azt gondolom, a szinasztria az a terület, amely mindannyiunkat izgalommal tölt el. Folyamatosan kutatjuk az információkat arra nézve, hogyan tudnánk harmonikusabbá tenni emberi kapcsolatainkat, melyik az a terület, ahol a legtöbb örömöt tudjuk nyújtani egymásnak.

„Szinasztria a kínai asztrológiában” című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2021. november 25-én, csütörtökön, 19 órától a ZOOM előadótermünkbe.

Az előadáson való részvételről és a visszanézhetőségről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

Kulcs a boldogsághoz -

avagy a Sorskereszt ismerete horoszkópunkban

Pintér Erzsébet sorselemző, asztrológus nyugati asztrológiáról szóló előadásában a születés pillanatában megjelenő négy sarkalatos pontról, a Sorskeresztről beszél és a következő kérdésekre ad választ:

 • a Sorskeresztünk milyen információkkal gazdagíthat, és hogy miért is fontos mindezek ismerete,
 • hogyan építhetünk rá, hogyan segíthet abban, hogy az eddigi esetleges hibás működéseket letisztítsuk magunkról.
 • megértsük az igaz Fény-üzeneteinket, és hogy milyen minőségekkel, erőkkel, energiákkal van elsődlegesen dolgunk.

Pintér Erzsébet sorselemző, asztrológus spirituális tanácsadó küldetésének tekinti, hogy segítsen olyan embereken, akik spirituális életüket szeretnék teljesebbé tenni, akiket a folyamatos fejlődés, tanulás, bizonyos sors-szálak kutatásának elmélyülése foglalkoztat.

A mostani előadás a nyugati asztrológia rejtelmeibe enged bepillantást.

A születés pillanatában megjelenik az égen négy sarkalatos pont, melyek életünk alapinformációit tartogatják. Ezt a négy pontot összekötő tengelyt nevezzük Sorskeresztnek, amely megmutatja, hogy a jelen inkarnációnkban milyen a személyiségünk és mi az egyéni sorsutunk lényege.

 

Mielőtt leszületik a lélek eltervezi, hogy kozmikus boldogulása, előrehaladása érdekében milyen küldetésre lesz szüksége a soron következő életében és hogy ezt a lehető legkönnyebben kivitelezhesse, pontosan akkor születik le erre a világra, amikor ezen tulajdonságokat magáénak tudhatja.

A horoszkópunkban adott minden információ a teljes élethez, a Sorskeresztünk pedig az elsődleges támpont, amelynek ismerete a legkedvezőbb, legmegfelelőbb életminőség eszenciáját tartalmazza.

Aki ismeri a Sorskeresztjét, nagyobb hatalommal bír saját sorsa felett, hiszen mindig van a kezében egy kulcs, egy megoldó képlet, melynek tudatában képes a legjobb döntéseket meghozni.

Az előadás keretében megtudhatjuk, hogy a Sorskeresztünk milyen információkkal gazdagíthat, és hogy miért is fontos mindezek ismerete, hogyan építhetünk rá, hogyan segíthet abban, hogy az eddigi esetleges hibás működéseket végre letisztítsuk magunkról.

A Sorskeresztünk, illetve a teljes asztrológiai képletünk ismerete mellett lehetőségünk adódik arra is, hogy megértsük az igaz Fény-üzeneteinket, és hogy milyen minőségekkel, erőkkel, energiákkal van elsődlegesen dolgunk.

Úgy gondoljuk, hogy a Sorskereszt egy izgalmas téma, érdemes megismerkedni vele.

Ha kíváncsi az előadásra, a „Kulcs a boldogsághoz, avagy a Sorskereszt ismerete a horoszkópunkban” élő előadás 2021. november 11-én, csütörtökön, 19.00 órakor kezdődik ZOOM előadótermünkben.

Az előadáson való részvételről és a visszanézhetőségről a JELENTKEZEM fül alatt olvashat.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A személyiségjegyek és a Tarot kapcsolata

Tovább folytatjuk a Tarot körüli rejtélyek felfedezését. Pintér Erzsébet, sorselemző, asztrológus spirituális tanácsadó a „Sorsom misztikája-tarot, asztrológia” Facebook oldal alapítója előadásában a személyiségjegyek és a Tarot kapcsolatát mutatja be:

 • Hogyan fedezhetők fel az egyes zodiákus jegyek a Tarot lapjaiban?
 • Ezek a jegyek milyen minőségekre engednek következtetni?
 • Milyen elemek vannak a Tarot-ban és hogyan jelennek meg, hogyan működnek?
 • Az emberi játszmák letételéhez vezető út a fenti eszközökkel

Pintér Erzsébet, sorselemző, asztrológus spirituális tanácsadó küldetésének tekinti, hogy segítsen olyan embereken, akik spirituális életüket szeretnék teljesebbé tenni, akiket a folyamatos fejlődés, tanulás, bizonyos sors-szálak kutatásának elmélyülése foglalkoztat.

A szeptember 23-i „Az asztrológia és a Tarot kapcsolata” előadásában válaszokat kaptunk arra, hogy miként mutat utat az asztrológia általános személyiség térképként egy ember magasabb szintű működéshez. Most további kérdésekre keressük a válaszokat: hogyan fedezhető fel a 12 zodiákus jegy egy-egy Tarot lapon és milyen minőséget hordoznak, ezek milyen személyiségjegynek felelnek meg? Milyen elemek vannak a Tarot-ban, miként ismerhetjük fel ezeket a kártyalapokon?

Az állatövi jegyek első jegye a Kos, egy férfias-aktív minőség, a Jin-Jang egyensúlyból a Jang elemet képviseli, a távol-keleti filozófia alapján a Tűz elem jelenik meg benne. De milyen tulajdonságokkal rendelkezik az a személy, akinek a horoszkópjában megtalálható a Kos és melyik Tarot kártyán jelenik meg ez a minőség, hogyan működik? Melyik másik kártyán lehet még felfedezni ilyen minőséget és annak milyen jelentése van?

Eric Berne szerint „a játszma kiegészítő, rejtett tranzakciók folyamatos sorozata, amely pontosan meghatározott, előre látható kimenetel felé halad.” Hogyan tud ebbe a folyamatba a pszichológia, az asztrológia és a Tarot bekapcsolódni és segíteni?

Az előadás későbbi időpontban lesz megtartva!

A SZEMÉLYISÉGJEGYEK ÉS A TAROT KAPCSOLATA” című ÉLŐ előadásra ZOOM előadótermünkbe.

Az előadáson való részvételről és a visszanézhetőségről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A horoszkópon túl… a Covidon innen

Hogyan maradjunk épek egy ép ésszel felfoghatatlan időszakban?

Balázs Tünde előadásában arról fog beszélni, hogyan lehet átvészelni ezt a nehéz időszakot, ami mindannyiuk életére hatással bír. Elmondása szerint életünk minőségét három energia határozza meg: „Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”

 • Melyik mi célt szolgál, és hogyan tudjuk kihozni a maximumot a lehetőségekből?
 • Érdemes-e változni egy horoszkóp elemzés után?
 • Szükséges-e a gondolkodásmód váltás?
 • A REND, mint terápia?

Balázs Tünde természetgyógyász, asztrológus azon belül is életmód-tanácsadó és terapeuta. Küldetésének érzi, hogy segítsen saját utunkra visszatalálni és kiegyensúlyozottabb életet élni. Meggyőződése, hogy ez a testi-lelki egészségünk alapja. Hivatásában minden lehetséges eszközzel támogatja azokat, akik szeretnének változtatni helyzetükön, keresik a megfelelő lépéseket a fejlődés irányába. Tünde praxisában elsősorban a természetes gyógymódok alkalmazását részesti előnyben, de asztrológusként a holisztikus szemlélet alkalmazását is előtérbe helyezi.

Ebben az előadásban a Covid helyzet okozta állapotok kialakulását szemlélteti saját életén keresztül. Kulcsot ad az egészséghez, és arról is beszél majd, hogy miként változtassunk gondolkodásmódunkon, hogyan kezeljük érzelmeinket, milyen viselkedésmintát alkalmazzunk annak érdekében, hogy testi-lelki és szellemi szinten is egészségesek tudjunk maradni ebben a COVID okozta kaotikus helyzetben.  Szó lesz arról is, hogy életmódunknak milyen szerepe van személyiségünkben, annak kialakult hatásairól, mentális, testi-lelki egészségünkre nézve.

„A horoszkópon túl…COVIDON innen” című előadásunk 2021. október 21-én, csütörtökön, 19 órától ÉLŐBEN megtekinthető a ZOOM előadótermünkben.

Az előadáson való részvételről és a visszanézhetőségről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

 

 


9 Csillag asztrológia

Garbóczi Tünde asztrológus, tanár a most következő előadásában olyan ősi kínai módszert mutat be, amit hívhatnánk kínai számmisztikának is. 

A több ezeréves sorselemzési módszer segítségével meghatározó információkat kaphatunk alaptermészetünkről, tulajdonságainkról és erényeinkről egyaránt. Megmutatja képességeinket és rávilágít emberi kapcsolatainkra is.

 • Vajon milyen erők munkálkodnak bennünk?
 • Miben tud segíteni ez a módszer mindennapjainkban?

A számokon alapuló sorselemzési módszer alapelve szerint, születésünk pillanatának körülményei, az első lélegzetvétellel magunkba szívott Qi minősége nagyban befolyásolja életünk menetét. Az, hogy életünk hogyan tud kiteljesedni, ahhoz ad segítséget ez az ősi kína módszer, ami kiváló személyiségelemzéshez is. Részletes előrejelzéseket kaphatunk általa, felhívja a figyelmünket a kedvező és kedvezőtlen változásokra.

„A 9 Csillag asztrológia rendszere 9 alap személyiséget valamint azon belül 9 karakter leírást és 9 energetikai minősítést tartalmaz. Nem végtelen a variáció lehetősége viszont nagyon sok keveredés lehetséges, amiből kialakulnak a különböző egyedi személyiség jegyek.

Az előadásban nagyvonalakban be szeretném mutatni Ezt a rendszert és ha felkeltette az érdeklődésedet a későbbiekben nagyon szívesen meg is tanítom neked, hogy tudd használni a saját életedben.

A 9 Csillag Asztrológia egy különálló és használható módszer amely a személyiség kibontásában, az önismeretben és a valódi lélek-lényegünk megismerésében nyújthat segítséget.”

„9 Csillag asztrológia” –  című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2021. október 7-én, csütörtökön, 19 órától a ZOOM előadótermünkbe.

Az előadás videofelvétele kizárólag támogatóink részére elérhető.

Az asztrológia és a Tarot kapcsolata,
azaz a professzionálisabb személyiség és a sorselemzés eszközei

Pintér Erzsébet, sorselemző, asztrológus spirituális tanácsadó a „Sorsom misztikája-tarot, asztrológia” Facebook oldalán nap, mint nap szebbé, teljesebbé varázsolja mindazok életét, akik saját, egyéni önvalójukat, istenemberi lényüket próbálják felfedezni az asztrológia és a Tarot segítségével. A szeptember 23-i előadás a következő kérdések keresi a választ:

 • Szimbólumok és azok jelentősége a spirituális munkában
 • Csillagemberi létemben hol tartok éppen?
 • Félelmeim, szorongásaim letétele a fenti eszközökkel

Pintér Erzsébet, sorselemző, asztrológus spirituális tanácsadó küldetésének tekinti, hogy segítsen olyan embereken, akik spirituális életüket szeretnék teljesebbé tenni, akiket a folyamatos fejlődés, tanulás, bizonyos sors-szálak kutatásának elmélyülése foglalkoztat.

Az asztrológia és a Tarot két olyan önismereti eszköz, amelyek kiválóan kiegészítik egymást és fontos segítséget nyújtanak a spirituális munkában. Az asztrológia a Nap princípiumának felel meg, amely következetesen, kiszámíthatóan halad ugyanazon a pályán. A Tarot a Hold változó mozgásának minőségeit veszi figyelembe, minden időpontban máshol áll. Az asztrológia szimbólumrendszerét (bolygók, jegyek, elemek) az „okkultisták” (ún. ezotériát művelők) kezdték el hozzárendelni a Tarot számrendszeréhez.

Pintér Erzsébet sorselemző szerint „számos olyan szimbolikus kapcsolat létezik az asztrológiai elemek és a Tarot lapjai közt, melyek segítenek mélyíteni és jobban megérteni a körülöttünk lévő folyamatokat.” Ezek közül szeretne néhányat kiemelni az előadás első részében, élő példákkal, szituációkkal bemutatva az asztrológia és a szimbólumok jelentőségét.

Az asztrológia sokoldalú, sokféleképpen alkalmazható eszköz, a huszadik századtól a lelki tanácsadás, a pszichoterápia kiegészítő eszköze is egyben.

Az asztrológia, mint általános személyiség térkép segít minket abban, hogy megtaláljuk az utat a magasabb szintű működéshez, a boldoguláshoz, közelebb visz önmagunk megértéséhez.

A Tarot ereje abban van, hogy tisztán rávilágít a jelen pszichés, érzelmi működéseire. Megmutatja azt, hogy a nagy egészhez képest MOST hogyan is állunk, és ez összességében milyen megélésekhez (azaz feltételezhető jövőképhez) vezet. Mindezt összevetve a már ismert asztrológiai képlettel, egy sokkal mélyebb információt nyerhetünk ki.

A Tarot Nagy Arkánum 22 kártyalapja egy „Hős’ vándorlásán keresztül jelképesen mutatja be egy ember életútját, a gyermekkortól kezdődően egészen a bölcs, érett emberig. Ha a horoszkópra tekintünk, a két rendszer segítségével alapvető témakörökre, konkrét kérdésekre kaphatunk választ. Mi gátol meg abban, hogy elérjem a céljaimat? Milyen félelmeim, szorongásaim állnak a háttérben és hogyan tudom ezeket letenni a két önismereti módszer segítségével?

Ilyen és hasonló kérdésekre kaphatunk választ 2021. szeptember 23-án, csütörtökön, 19.00 órától

AZ ASZTROLÓGIA ÉS A TAROT KAPCSOLATA” című ÉLŐ előadáson ZOOM előadótermünkben.

Az előadáson való részvételről és a visszanézhetőségről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

A Struktúrák fogalma és hagyományos értelmezése a kínai asztrológiában

Hornyánszky Simon sorsfejtéssel és Feng Shui tanácsadással foglalkozó szakember, aki évek óta kutatja a kínai asztrológia klasszikus módszereit, és eredményeit néhány éve már saját iskolájában adja át. Most azonban itt a GURUjet-ben, előadásában szemlélteti velünk, hogy miként azonosíthatóak a főbb mozgatórugók egy asztrológiai képletben.

 • Mit jelent pontosan a struktúra (mintázat) fogalma és milyen félreértelmezések övezik?
 • Betekintő a képletmintázatok fajtáiba, példákkal szemléltetve.
 • A 10 Szellemiség (十神 Shí Shén) fogalma

A tradicionális kínai asztrológia szerint négy különböző képletmintázatot különböztetünk meg: Egyszerű mintázatok, Összetett mintázatok, Rendkívüli mintázatok, Sajátos mintázatok.

Simon előadásában kutatásai eredményét, saját tapasztalatait adja át nekünk, melyek alkalmasak lesznek egyes félreértelmezések tisztázására is.

Mivel az előadás időtartama nem elegendő az ismeretek teljesmértékű elsajátításához, ezért a „Felvezető előadást” egy intenzív kurzus követi majd az Ősz folyamán.

Erről bővebben itt a honlapunkon, a „KURZUSOK” menüben olvashat hamarosan!

 

A sorsfejtés meghatározó és elengedhetetlen része, hogy ismerjük a képletfelépítést, avagy struktúrát. Az alapművek többszáz féle struktúrát különböztetnek meg, de ezek jelentős része elemi összefüggésekre visszavezethető, nem szükséges „bemagolni” őket. Van néhány nagyon sajátos felépítés, ami összetett szempontok azonosítását és elemzését igényli, de ezek viszonylag ritkák. Ezen előadásom során egyrészt tisztáznám a képletfelépítés hagyományos értelmezését (eloszlatva az elterjedt tévhiteket, fogalmi zavarokat), illetve néhány példát mutatnék be szemléltetésképpen, hogy miként azonosíthatóak a főbb mozgatórúgók egy képletben.”

 

Amennyiben érdekes lehet az Ön számára – A struktúrák fogalma és hagyományos meghatározása a kínai asztrológiában című ÉLŐ online előadásunk, tartson velünk 2021.szeptember 9-én, csütörtökön, 19 órától a ZOOM előadótermünkbe.

Az előadáson való részvételről és a visszanézhetőségről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

A Horoszkóp minőségei - a kínai asztrológia szempontjából

Garbóczi Tünde asztrológus, tanár, Feng Shui szakértő előadásában arról beszél, hogy hány féle horoszkópot különböztetünk meg, és miért ez az elsődleges dolog az elemzésnél?

 • Adó vagy kapó Horoszkópom van?
 • Kivel passzol a képletem és miért fontos ezt szem előtt tartani?
 • Mi az életfeladatom a Horoszkóp minősége szerint?

Tünde tanításában 6 féle Horoszkópot különböztet meg. Ennek a filozófiának az értelméről és értelmezéséről szól majd ez a bemutató előadás. És miért neveztük el így? Érdemes tudni azt, hogy egyes témakörök tanítása és magyarázata több órát igényel. Ennek fényében a bemutató előadást egy intenzív kurzus követi, ahol részekre bontva, kielemezve és gyakorlati résszel kiegészítve adja át tudását az oktató.

Garbóczi Tünde asztrológus, tanár, sorselemző, Feng Shui szakértő, természetgyógyász. 2002 óta foglalkozik hivatás-szerűen asztrológiával. Küldetésének érzi a hiteles, tapasztalatokra épülő tanítást, segítségnyújtást mások boldogulása érdekében. Napi szinten foglalkozik emberekkel, elemez és tanít, de nem csak asztrológiát, hanem Feng Shuit, Tarot, I Chinget, kreatív írást, buddhizmust, filozófiát és meditációt is.

„A Horoszkóp minőség megmutatja a legfontosabb dolgot, hogy a képlet tulajdonosa  ’’befogadó, vagy kiáramló’’ energiával rendelkezik, neki inkább adnia kellene, vagy kapnia másoktól. Itt van az egyensúly a világban, hogy nagyon szeretünk adni, de meg kell találni hozzá az embert, aki befogadja. Például, ha mindkét embernek adó Horoszkópja van, nem biztos, hogy összeillenek párkapcsolat szempontjából, vagy pedig nagyon tudatosan kell az életüket élniük, hogy harmonikus legyen a kapcsolatuk.”

„A Horoszkóp minőségei – a kínai asztrológia szempontjából című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2021. augusztus 26-án, csütörtökön, 19 órától a ZOOM előadótermünkbe.

Az előadás videofelvétele kizárólag támogatóink részére elérhető.

A képlet születése ...avagy mit nézünk a horoszkópban?

Németh Piros, előadásában a születés pillanatát fogja vizsgálni a Horoszkóp segítségével, egy kicsit másképp, mint ahogy azt a különböző iskolák tanítják.

 • Miért fontos a születés pillanatát rögzíteni?
 • Vajon mikor is történik ez valójában, a felsírást követően, vagy a szülőcsatornában?
 • Mi történik akkor, ha egy képletet nem horizontálisan, hanem vertikálisan vizsgálunk?

Németh Piros asztrológus, több, mint négy évtizede foglalkozik asztrológiával. A tradicionális irányt képviseli, tanárai között több neves hazai szakember szerepel. A szakma iránti szeretetét tükrözi, hogy jelenleg is képezi magát és az ott szerzett tudását szívesen átadja, segítve ezzel különböző asztrológiai csoportokat. Elkötelezettsége kimagasló, érdeklődésére jellemző az analógiás gondolkodás, a symbólumok használata. Erről kutatómunkát is végez és rendszeresen megjelennek publikációi.

Mindig arról beszélünk, hogy milyen fontos a születés pillanatát rögzíteni…

De hogy ez mikor is van valójában, na, már itt kezdenek szétválni a különböző iskolák tanításai, hiszen van, aki felsírást, van, aki az első „lélekzetvételt” és van, aki még a szülőcsatornában meginduló életre küzdést nevezi meg a kezdeteknek… 

Természetesen az élet folyamatossága révén, az úgynevezett örök élet törvénye szerint a létezés akár idő nélküli is lehet, hiszen előző életeken keresztül már a szüleink vagy azok szüleinek „hetedizigleni” életével, részesei vagyunk egy olyan életnek, ami a Teremtés Mítoszig visszavezethető.

Az előadásomban a születés pillanatát… egy időminőségben fogjuk vizsgálni, mégpedig egy úgynevezett Horoszkóp segítségével…de rétegenként, ahogy még talán nem láttátok, mert nem így tanítják az iskolákban a horoszkóp „felépítését”.

Az előadással az a célom, hogy felismerések szülessenek bennetek, és olyan emlékképek jelenjenek meg, a tudatotok előtt, amit mindig is tudtatok, csak „elfelejtettétek”.

Ezért vessünk egy pillantást a képletre kicsit másképp, ne horizontálisan, hanem vertikálisan. Azt tudjuk, hogy a Radix,…a „rögzített pillanat” …állandó, ugyanazt nézzük, vizsgáljuk, egész életünkben…

De ez a képlet lélegzik…él, „változik”.., mert, ahogy alakul a személyiségünk, ahogy a döntéseinkkel teremtünk, úgy változik a Sorsunk is…

Az asztrológia ismerete nem más, mint a szimbólumrendszerből kiválasztott döntés megismerése.”

A képlet születése…avagy mit nézünk a Horoszkópban? című előadásunk 2021. augusztus 12-én, csütörtökön, 19 órától ÉLŐBEN megtekinthető a ZOOM előadótermünkben.

Az előadáson való részvételről és a visszanézhetőségről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

Empatikus kommunikáció mindennapjainkban

 • Melyek az erőszakmentes, empatikus kommunikáció alappillérei részletesen?
 • Hogyan fogadjuk és adjuk a kritikát?
 • Hogyan mondjunk nemet, jelöljük ki a határainkat?
 • Hogyan ismerhetem fel magam ill. partnerem érzéseit és szükségleteit?
 • Miért fontos az empátia az életünkben? Miért nehéz adni?

Az empatikus vagy együttérző kommunikáció lényege, hogy az emberek nagyobb      odafigyeléssel, minél kevesebb félreértéssel tudjanak kommunikálni egymással. Fontos, hogy ne csak a saját érdekeikre, hanem a másikéra is tekintettel legyenek, figyelembe véve annak igényeit is egy nézeteltérés során.

Ez a módszer nagy önismeretet igényel, hiszen ahhoz, hogy másokra tudjunk figyelni, először is saját magunkat kell megismernünk a legmélyebb szintekig. Fel kell tudnunk ismerni, hol van az a pont, amikor a másik ellentmondása frusztrálni kezd bennünket és azt is, hogy az önérvényesítés helyett tiszta szívünkből tudjunk a másik ember felé fordulni.

Varga Szilvia Edit, közgazdász, mediátor, önismereti coach, empatikus/erőszakmentes kommunikáció szakértő. Szilvia küldetésének érzi, hogy élettapasztalatával és szaktudásával segítséget nyújtson ügyfeleinek a teljes, boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatrendszerek kialakításában és hogy megtalálják önmagukat. Segítséget nyújt továbbá családi, párkapcsolati, munkahelyi problémák mediáció útján történő megoldásában, konfliktushelyzetek lezárásában.

Félreértések, manipuláció, meghunyászkodás helyett tiszta, őszinte beszélgetések, egészséges önérvényesítés és együttműködés!

Az erőszakmentes kommunikáció segítségével beszélgetőtársunk pontosan megérti majd, hogy mit szeretnénk mondani, kérni.

Bátran és nyíltan leszünk képesek érvényesíteni szükségleteinket, igényeinket, miközben mások érzéseit, igényeit tiszteletben tartjuk.

Magabiztosságot, önbizalmat nyerhetünk általa.

Képesek leszünk higgadtak, türelmesek maradni konfliktushelyzetekben.”

Empatikus kommunikáció mindennapjainkban című előadásunk 2021. július 22-én, csütörtökön, 19:00 -tól ÉLŐBEN megtekinthető a ZOOM előadótermünkben.

Az előadáson való részvételről és a visszanézhetőségről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

A Karma és az Asztrológia kapcsolata

Cser Zoltán előadásában az asztrológiát nem a személyiség szempontjából nézi, hanem az Úton való „lámpás”-ként tekinti.

 • Egy képlet üzenetét hogyan értelmezzem?
 • Mi az amivel az elfogadás a feladatom?
 • Melyek azok a területek, amelyeken tudok és feladatom is változtatni?
 

Az asztrológia az orvoslással és a Feng Shui-val a bölcsesség-hagyományok részét képezte Ázsiában. Az asztrológia az égi erők feltérképezésével, az orvoslás az ember testi, lelki, szellemi erőinek feltérképezésével, a Feng Shui pedig a földi erők feltérképezésével segített abban, hogy harmóniában tudjunk élni a mindenséggel, a környezetünkkel, a környezetünk lakóival. De nem csak ebben adott tanácsot az asztrológia, vagy a „számolás” tudománya, hanem abban is, hogy rá tudjunk tekinteni adottságainkra és feladatainkra a szellemi Úton, hogy megértsük, melyek azok a tényezők, amiket elfogadni kell, és melyek azok a tényezők, amin változtatni. Az elfogadandók a karma okozat aspektusához, a változtatandók pedig az ok aspektusához kapcsolódnak. Ezért fontos megérteni, hogy hogyan viszonyul az asztrológia királyi tudománya a karmához.

Cser Zoltán 1986-ban kezdett el foglalkozni a buddhizmussal. A Tien Tai Öt Elem Rendben lett szerzetes, asztrológia instruktor, majd később elvonuláson vett részt. 2004-ben tért vissza a Tan Kapuja Buddhista Főiskolára, ahol jelenleg rektorhelyettes. A Tan Kapuja Buddhista Egyház igazgatója. 2003-tól Csögyal Namkhai Norbu Rinpocse közösségében kezdett gyakorolni, ahol Jantra Jóga, Vadzsratánc és Szanti Maha szangha oktató lett. 

Tartsatok velünk 2021. július 8-án, csütörtökön, 19:00 órától a ZOOM előadótermünkbe!

A párkapcsolat feladatai a képletben

                                 – a négy oszlopban és a Szerencse csillagokban –

 • Vajon milyen feladatokat hordoznak számunkra párkapcsolat szempontjából az egyes életterületek?
 • Mit kell adnunk és kapnunk ahhoz, hogy boldog párkapcsolatban éljünk?
 • Miben segítenek a Szerencse csillagok?

Ebben az előadásban életünk egyik legfontosabb területét vizsgáljuk a Kínai asztrológia, vagy más néven – Négy Pillér Sorsfejtés segítségével.

Garbóczi Tünde asztrológus, tanár, sorselemző, Feng Shui szakértő, természetgyógyász. 2002-óta foglalkozik hivatásszerűen asztrológiával. Küldetésének érzi a hiteles, tapasztalatokra épülő tanítást, segítségnyújtást mások boldogulása érdekében. Napi szinten foglalkozik emberekkel, elemez és tanít, de nem csak asztrológiát, hanem Feng Shuit, Tarot, I Chinget, kreatív írást, buddhizmust, filozófiát és meditációt is.

“Egy párkapcsolat, de bármilyen kapcsolat harmonikus működéséhez szükség van arra, hogy a saját feladatunkat megtaláljuk és megéljük benne. Egy párkapcsolat akkor működik, ha mindkét fél adja és kapja is a tanulnivalót, megold, tapasztal és ezáltal fejlődik.

A 4 oszlopos képletben is megvannak ezek a mutatók, hogy kinek mi egyénileg egy kapcsolaton belül amit adnia, illetve kapnia kell. Ezeket szeretném az előadásban megmutatni…”   

  ’’A PÁRKAPCSOLAT FELADATAI A KÉPLETBEN” című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2021. június 24-én, csütörtökön, 19:00 órától a ZOOM előadótermünkbe.

Az előadás videofelvétele kizárólag támogatóink részére elérhető.

Az elengedés ezer arca

 • Hogyan tereljük el róla figyelmünket, hogyan vonjuk ki a hiány és félelem érzetét a mindennapokból?
 • Hogyan használjuk előnyünkre a magány, azaz a CSEND állapotát?
 • Milyen misztikus gyakorlatokkal tudjuk segíteni rezgésszintünk emelkedését az elengedés gyakorlása közben?
 • Adj feladatot magadnak! Hogyan segíthetnek az új célok?
 • Hogyan érhetjük el, hogy az elengedés fájdalmából motiváció legyen?

Pintér Erzsébet, Sorselemző, asztrológus spirituális tanácsadóként tevékenykedik. A „Sorsom misztikája” Facebook oldal megálmodója.

Küldetésének tekinti, hogy segítsen olyan embereken akik spirituális életüket szeretnék teljesebbé tenni, akiket a folyamatos fejlődés, tanulás, bizonyos sors-szálak kutatásának elmélyülése foglalkoztat.

Írásaival, egyéni konzultációival és tanfolyamaival azt szeretné elérni, hogy az emberek tudatosan gondolkodjanak és örömüket leljék a mindennapokban.

Elengedés-Nehézség, vagy kihívás?      

Erzsébet szerint az elengedés témája több más területtel is összefügg, amely spirituális szempontból egy tudatos, okkult hozzáállással sok misztikumot rejt.

A legkülönbözőbb szituációkban, élethelyzetekben akad dolgunk az elengedés fogalmával. Rendszerint egy önálló jelenségként kezeljük tele fájdalommal, hiányérzettel, és olykor tehetetlenségi tényezőkkel. Mégis, ha képesek vagyunk úgy tekinteni rá, mint életünk adott szakaszának egy meghatározó feladatára, kihívására, akkor méltán építheti fel egy új életszakasz kezdetét.

Az elengedést sosem lehet univerzálisan kezelni, minden esetben ott vannak a múltból hozott egyéni, nehezebb viselkedési minták, karmikus kihívások, félelmek, önbizalom hiány, és az a személyes eszencia, amely szeretne felbukkanni, megmutatni magát.

A Tarot lapjai már csak azért is nélkülözhetetlenek eme kérdés kapcsán, mert nagyon jól rá tudnak világítani a pillanatnyi helyzetre, a kérdéssel kapcsolatos feladatra, ama a mélységben őrzött nehezebb mintákra, működtetett programokra, de még arra is, hogy az elengedés kapcsán mi érkezik meg hozzánk.”

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ 2021.június 10-én, csütörtökön, este 19:00 órától a ZOOM előadótermünkben, AZ ELENGEDÉS EZER ARCA című ÉLŐ előadáson. Várunk szeretettel!

Amennyiben egyetért Alapítványunk filozófiájával, kérjük támogassa munkánkat

Válaszd ki hogyan szeretnél minket támogatni

Szeretne naprakész lenni?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhessen az aktualitásokról!