Podcast

"Úton a boldogság felé taoista módon..."

Milyen technikákkal és módszerekkel tudjuk ezt a nagyan erős Jang Víz és Fa hatást harmonizálni magunkban és magunk körül? Miben tud segíteni nekünk az ÖT ELEM használata? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ ebben az epizódban.

Akikkel beszélgetek: SZEGHALMI ETELKA boldogság mentor, Öt Elem életvezetési tanácsadó és WÁGNER MÁRIA kínai asztrológus, Qikong oktató.

Kínai asztrológia vagy Négy Pillér Sorsfejtés?

Ebben az epizódban Hornyánszky Simon Feng Shui és sorsvezetési tanácsadóval beszélgetek.

Simon évek óta kutatja a keleti tudományokat, több nemzetközi tanfolyamot is elvégzett. Tudását a mai napig fejleszti eredeti Ősi Kínai szakkönyvekből, amit azonnal át is ad saját iskolájában.A kínai asztrológus társadalomban, aligha akad olyan ember, aki ne hallott volna munkásságáról.Az adásban fontos kérdésekre ad választ, a tőle megszokott részletességgel és kifinomult kommunikációjával. Simonról bővebben a „PROGRAMOK” menüben, az „ELŐADÓINK” fül alatt olvashat.

A lélek szabadsága

Ebben az epizódban Pintér Erzsébet sorselemzővel beszélgetek a „Lélek szabadságáról”. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy úgy érezte falak vannak körülötte, semmi sem akar sikerülni, a kommunikációs csatornák akadályozva vannak, és még sorolhatnám a különböző tényezőket. Vajon mi blokkolja életünk kiteljesedését? Mi az, ami segíthet ebben a helyzetben? FIGYELEM! Az adásban elhangzottak egyeseket érzékenyen érinthet! A felvételben hallható zajok és kattogások természetes úton keletkeztek…😊

Szeretne naprakész lenni?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhessen az aktualitásokról!

Válaszd ki hogyan szeretnél minket támogatni