Archív előadások 2022

Amennyiben egyetért Alapítványunk filozófiájával, kérjük támogassa munkánkat

Lét-kérdések a horoszkópban

Molnárné Gyürki Erika a  GURUjet Alapítvány előadója. 15 éve foglalkozik kínai asztrológiával. Minden magyarországi tanfolyamot elvégzett és németországi csoportban is tanult. Vallja, hogy az asztrológiában mindig tanuló maradsz. Jelenleg Villányi Miklósnál tanul. Kezdetétől tagja az Asztrológusok Magyarországi Egyesületének, ahol részt vett az Asztrológus Etikai Kódex kidolgozásában. Az AME III. kongresszusán szerepelt az előadók listáján. 2020 óta tanít is, a Kínai Állatjegyek tanfolyam után kezdő, majd középhaladó kínai asztrológia tanfolyamot is indított. Rendszeresen tart nyilvános kávézásokat, ahol bármit lehet kérdezni tőle. Erika YouTube csatornáján minden hónapban megtekinthető a következő havi előrejelzés, melyet élőben rögzít, ahol szintén lehet kérdezni. Decemberben többek között erről is beszél előadása alkalmával. A nyilvános előadás után a zártkörű szakmai előadáson kényes témát feszeget, a Függőségeket járja körül.

Ebben az előadásban egy nagyon fontos témát fog körüljárni.

Tartalomból:

 1. Asztrológia és a bulvár horoszkópok
 2. Hányféle az asztrológia?
 3. Kell-e félni az asztrológustól?
 4. Asztrológus és kliens találkozása
 5. Leggyakoribb félelmek
 6. Leggyakoribb kérdések
 7. Látszik-e a halál időpontja?
 8. Betegség-egészség, pénz
 9. Kinek nem elemzünk képletet?
 10. Az előrejelzés szabályai
 11. Asztrológus etikai kódex

Lét-kérdések a horoszkópban” – című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2022. december 7-én, szerdán, 18 órától a ZOOM előadótermünkben.

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

A ZOOM csatlakozási adatokat az előadás napján tesszük közzé az alapítvány Facebook klub csoportjában.

GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

Az előadás visszanézhetőségéről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

Várjuk szeretettel!

Struktúráld az életed!

Hornyánszky Simon sorsfejtéssel és Feng Shui tanácsadással foglalkozó szakember, aki évek óta kutatja a Négy Pillér Sorsfejtés tradicionális módszereit, emellett rendszeres előadója és oktatója Alapítványunknak. Korábban tartott már előadást a „Struktúrák” hagyományos értelmezéséről, de ebben az előadásban egy teljesen új megközelítésből tárja elénk a keleti módszer hiteles alkalmazását.

’’Ebben az előadásban szemléltetem a Négypilléres Sorsfejtés egyik sarokkövét, a képletfelépítést (avagy: struktúrát), rávilágítva az ahhoz kapcsolódó tévhitekre, félreértelmezésekre. Ezzel felvezetem a Struktúrák fogalma és hagyományos értelmezése című kurzust, de olyan megközelítéssel és példákon keresztül, amik azoknak is ismeretbővítő újdonsággal szolgálhatnak, akik korábban már részt vettek a kurzuson.”

 

Az előadás tartalmából:

 1. A struktúra (格局 géjú) és a Szellemiség (神 Shén) fogalmának megkülönböztetése
 2. A struktúra fontossága és szerepe
 3. Példák

 

A ’’Struktúrák fogalma és hagyományos értelmezése” kurzus tavaly már lement élőben, azonban idén novemberben újraindul a már meglévő elméleti tananyaggal  és ÉLŐ gyakorlási lehetőséggel, kérdezz/felelek formában. Szeretettel várunk minden jelentkezőt.

 

Amennyiben érdekes lehet az Ön számára – a ’’Struktúráld az életed!” című ÉLŐ online előadásunk, tartson velünk 2022. november 4-én, pénteken, 18 órától a ZOOM előadótermünkben.

 

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

 

A GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

 

Az előadás visszanézhetőségéről a „JELENTKEZEM” gomb alatt olvashat.

Munka, pénz és anyagiak a horoszkópban

- kínai asztrológia –

Ebben az előadásban Garbóczi Tünde asztrológus, tanár rávilágít azokra az örökzöld kérdésekre, amelyek mindannyiunkat foglalkoztatnak életünk során.

” Bármennyien is hangoztatják, sajnos nem lehet minden a miénk, amit elképzelünk… Nem lesz mindenki dúsgazdag… Nem kap mindenki átlagon felüli fizetést… Az egyik vállalkozás hatalmas sikereket ér el, a másik, épp hogy döcög… Miért van így?  Az asztrológia hogyan tud segíteni abban, hogy beteljesítsük a feladatainkat és mellette megéljük a boldogságot, bőséget, jólétet…?

Bizony vannak kereteink minden téren, nem lehet mindent, hisz az teljes káoszhoz vezetne. A teremtésnek is vannak határai, amin belül kell maradni, viszont ezen kereteken belül a határ a csillagos ég. Ebben az előadásban arról szeretnék beszélni, hogy ezen kereteket hogyan lehet meghatározni, mik azok a mutatók, amin belül megtalálható a bőség, jólét, kiteljesedés az egyén szintjén.”

Az előadást egy 8 alkalmas kurzus is követi majd, mely időtartam alatt az előadó részletesen fogja szemléltetni a fent megnevezett témakört.

A kurzus tájékoztatója hamarosan megjelenik a ’’KURZUSOK” menüpontban!

Munka, pénz és anyagiak” – című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2022. október 11-én, kedden, 18 órától a ZOOM előadótermünkben.

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

A GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

Az előadás videofelvétele kizárólag támogatóink részére elérhető.

Sorsfejtés mint az Élet olvasata

Ebben az előadásban Hornyánszky Simon életvezetési és Feng Shui tanácsadó, oktató bevezet minket a Négypilléres Sorsfejtés életvezetési alkalmazásába, melynek során érinti a főbb alapfogalmakat és alapvető összefüggéseket. Felvezetve ezzel az alapozó kurzust, melyben részletesebben, példák mentén, gyakorlati megközelítéssel ismerteti a módszer alapjait.

Hagyományos sorsfejtési alapelvek mentén igyekszik tisztázni a közkeletű tévhiteket, félreértelmezéseket, rávilágítva a hiteles alkalmazás kulcsfontosságú tényezőire.

Az előadás tartalmából:

 1. A sorsfejtés hatóköre: emberélet és életesemények
 2. Születési adottságok, hajlamok és fejlődési lehetőségek
 3. Kihívások és ugródeszkák az élet során

Ez az előadás az októberben induló 10 alkalmas kurzus felvezetésére szolgál, amelyre itt a honlapon a „KURZUSOK” menüpont alatt lehet jelentkezni. Keressen rá a kiválasztott kurzusra és kattintson a „JELENTKEZEM” gombra.

Ha szeretne többet megtudni előadónkról, kattintson az ’’ELŐADÓINK” menüpontra.

Amennyiben a ’’Sorsfejtés mint az élet olvasata” című előadásunk felkeltette érdeklődést várjuk szeretettel 2022.szeptember 8-án, csütörtökön, 18 órától ZOOM előadótermünkben.

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

A GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

Az előadás visszanézhetőségéről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

Életfeladatok a Zodiákusokban

- kínai asztrológia –

A Zodiákusok életfeladatai kurzus tematikájáról és az alapjairól szól ez az előadás. Garbóczi Tünde asztrológus, tanár egy általa választott Zodiákust mutat be, szemléltetve hogyan kell elképzelni ezt a fajta megközelítést, természetesen, csak ami belefér az előadás 2. részébe, mely ízelítő lesz a szeptember 12-én induló 8 alkalmas elméleti kurzus felépítéséről.

Garbóczi Tünde asztrológus, tanár, sorselemző, Feng Shui szakértő, természetgyógyász. 2002 óta foglalkozik hivatás-szerűen asztrológiával. Küldetésének érzi a hiteles, tapasztalatokra épülő tanítást, segítségnyújtást mások boldogulása érdekében. Napi szinten foglalkozik emberekkel, elemez és tanít, de nem csak asztrológiát, hanem Feng Shuit, Tarot, I Chinget, kreatív írást, buddhizmust, filozófiát és meditációt is.

Életfeladatok a Zodiákusokban – című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2022. augusztus 24-én, szerdán, 18 órától a ZOOM előadótermünkben.

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

A GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

Az előadás videofelvétele kizárólag támogatóink részére elérhető.

Az Utazó Ló (驛馬 Yìmǎ) szerepe a hagyományos sorsfejtésben

Szeretnéd jelentőségteljessé tenni egy nyaralásodat, tanulmányutadat, üzleti kiküldetésedet? Szeretnéd tudni, mikor érdemes pályáznod előléptetésre? Költözés, munkahelyváltás érdekel? Tedd meg fogadásodat az Utazó Lóra!

No, de melyik lesz a befutó?

Az Utazó Ló az egyik legrégebbi jelképes csillag, szinte minden módszerben megtalálható a jövendöléstől kezdve a sorsfejtésig. Az ősi alapművek szerzői külön néven és tulajdonságokkal illették mind a 20 lehetséges pillérbeli változatát, majd 12‐féle változatos esetét, mintha csak kedvenc hátasukról beszélnének. Ezen az előadáson Simon valós példákkal tisztázza a csillaggal kapcsolatos tényeket és tévhiteket:

– Milyen gyakorlati jelentőség rejlik ezen jelképek mögött?

– Hogyan kell helyesen kiszámítani?

– Mire használhatjuk az életvezetésben?

 

Rengeteg kérdés felmerül az Utazó Ló szimbolikus csillaggal kapcsolatban. Ebben az előadásban Simon a hagyományos sorsfejtés mentén fogja feltárni a jelentését, majd példákon keresztül fogja bemutatni annak helyes használatát.

 

Előadónkról: Hornyánszky Simon sorsfejtéssel és Feng Shui tanácsadással foglalkozó szakember, aki évek óta kutatja a kínai asztrológia klasszikus módszereit. Eredményeit néhány éve már saját iskolájában adja át. Róla bővebben itt a honlapon, az „ELÓADÓINK” menüpontban olvashat.

 

Az Utazó Ló (驛馬 Yìmǎ) szerepe a hagyományos sorsfejtésben  – című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2022. július 14-én, csütörtökön, 18 órától a ZOOM előadótermünkben.

 

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

A GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

Az előadás visszanézhetőségéről a „JELENTKEZEM” gomb alatt olvashat.

 

Várjuk szeretettel!

Az Erény (德 Dé) fogalma a hagyományos sorsfejtésben

és a hozzájuk fűzött tények, tévhitek és hiedelmek

Az Erény Csillagok elmaradhatatlan összetevői az ősi tanításoknak, így a csillagfejtésben, sorsfejtésben épp úgy helyet kaptak, mint a jövendölésben. A 德 Dé kifejezéssel legtöbben a taoista alapmű, a 道德經 Dào Dé Jīng címéből fakadóan találkoztak, amit Út és Erény könyve szavakkal fordítottak le. Sokban hasonlít a magyarul az erő szóból származtatott erényhez (ami: „készség, mely az embert és tetteit jóvá teszi”). Mind a katolikus, mind a taoista, buddhista szemléletben az erények egyfajta erkölcsi vezérelvek, a helyes úton járásra tanítanak, szilárd talajt és határozott irányt adnak a bizonytalan, csapongó elme számára.

Ez azt jelentené, hogy annak, akinek a képletében megtalálható ez a jelképes csillag, az erényes jellem, jóságosan cselekvő? Hiszen megtalálható a Dalai Láma vagy Gandhi képletében is…

Mit jelent akkor Adolf Hitler világháborús sorsidőszakában, Pol Pot kambodzsai tömeggyilkos miniszterelnök születési képletében vagy egy sorozatgyilkosokéban?

Fontos megvizsgálni, hogy milyen minőséget képvisel képletünkben. Valójában támogató erőt képvisel, olyan élethelyzetekben nyújt segítséget, aminek végkimenetele nem rajtunk múlik, bizonytalan helyzetekben megmutathatja a kiutat. Azonban a hagyományos sorsfejtési művek szerint, nem minden esetben erényes módon történik a probléma megoldása.

 

Az előadás tartalmából:

– Hogyan határozható meg? Milyen fajtái vannak?

– Mit jelent a képletben?

– Működik akkor is, ha nincs benne a horoszkópunkban?

 

Rengeteg kérdés felmerül az Erény Csillaggal kapcsolatban. Ebben az előadásban Simon a hagyományos sorsfejtés mentén fogja feltárni a jelképes csillag jelentését, majd egy későbbi időpontban esettanulmányok szemléltetésével mélyebben belemegyünk az Erény Csillag valódi jelentéstartalmába. (lásd; Zártkörű előadások)

 

„Az Erény ( Dé) fogalma a hagyományos sorsfejtésben – című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2022. június 10-én, pénteken, 18 órától a ZOOM előadótermünkbe.

 

 

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

 

A GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

 

Az előadás visszanézhetőségéről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

 

Várjuk szeretettel!

 

3 SHAR megélései és feladatai

- a kínai asztrológiában –

Garbóczi Tünde asztrológus, tanár, sorselemző, Feng Shui szakértő, természetgyógyász. 2002 óta foglalkozik hivatás-szerűen asztrológiával. Küldetésének érzi a hiteles, tapasztalatokra épülő tanítást, segítségnyújtást mások boldogulása érdekében. Napi szinten foglalkozik emberekkel, elemez és tanít, de nem csak asztrológiát, hanem Feng Shuit, Tarot, I Chinget, kreatív írást, buddhizmust, filozófiát és meditációt is.

Tünde ebben az előadásban szemléltetni fogja a Szerencse Csillag helyes megélését, megmutatja hogyan kell kezelni és azt, hogy mire lehet használni, hiszen feladatként fejlődési lehetőséget tartogat számunkra.

3 SHAR Szerencse Csillag 3 egymást követő Zodiákust foglal magában, azaz egy-egy évszakot ölel át. Állandó kihívást jelent számunkra, még akkor is ha nincs benne a horoszkópunkban. Elég az egyik Zodiákus jelenléte ahhoz, hogy életre szóló feladatot hozzon.

A feladat nem más, mint saját magunknak korlátokat állítani három oldalról, mint test-lélek-szellem. Rá kell jönnünk arra, hogy nem tudjuk teljes mértékben iránytani életünket, időnként szükségszerűvé válik átgondolni hitrendszerünket, szabályokat kell hoznunk és ezt be is kell tartanunk annak érdekében, hogy ne legyünk kiszolgáltatva a Sorsszerű eseményeknek, korlátoknak.

Fontos tudni azonban, ha nem tarjuk be az általunk felállított korlátokat a Sors leveri rajtunk, főleg azoknál a személyeknél, akiknek a három Zodiákusból valamelyik benne van a képletben. Amennyiben egyik sincs, akkor időszakosan, abban az évszakban kiemeltem kell foglalkoznunk a 3 SHAR feladataival. A feladatok elmulasztása gyakran lehet betegségek okozója is, akadályokat és gátakat is hozhat. Sokszor pihenésre késztet, vagy más irányba akar terelni bennünket.

Az előadáson megtudhatjuk, hogyan tudjuk kiszámítani a saját 3 SHAR Csillagunkat.

„3 SHAR megélései és feladatai – című előadásunk izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben érdekes lehet az Ön számára, tartson velünk 2022. május 4-én szerdán, 18 órától a ZOOM előadótermünkbe.

Az előadáson való részvétel INGYENES minden Klubtag számára.

A GURUjet Asztrológiai Alapítvány klubjába az alábbi linken lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

Az előadás videofelvétele kizárólag támogatóink részére elérhető.

Honnan jöttem és hova tartok?

- avagy mi a jelen inkarnáció alapja és küldetése -

Pintér Erzsébet sorselemző, asztrológus, spirituális tanácsadó a „Sorsom misztikája-tarot, asztrológia” Facebook oldalán nap, mint nap szebbé, teljesebbé varázsolja mindazok életét, akik saját, egyéni önvalójukat, istenemberi lényüket próbálják felfedezni az asztrológia és a Tarot segítségével. Az április 26-i előadásában a következő kérdésekre keresi a választ:

 

„Az IC és MC tengelyek az asztrológiai képletünk két meghatározó sarokpontjai, kiegészülve a IV. és X. ház üzenetivel, mely földi boldogulásunk kulcskérdéseit tartalmazza.

 

S hogy miről beszélgethetünk eme két terület kapcsán?

Hogy milyen készségeket hoztunk magunkkal

Mi az, ami már eleve a mienk, mert már “megszereztük” előző életeinkben, tehát születésünk jogán alkalmazhatjuk

Mi az alaptörekvése ennek az életnek (megannyi belső késztetés válhat ezzel az információval sokkal nyilvánvalóbbá és érthetőbbé)

Milyen hozott feladatunk lehet, amivel nem kerülhetjük el, hogy foglalkozzunk vele

Mi ennek az inkarnációnak a küldetése, mi a sorsút, melyet leszületésünk előtt önmagunk számára jelöltünk ki

Milyen minőség, hozzáállás gyakorlása az, amely mindig (!) megoldást hoz a számunkra

Melyik belső késztetés az, amelynek, ha elég bátrak vagyunk teret adni, akkor mindig (!) előbbre jutunk, és általa egyszerűen helyére kerülnek a dolgok az életünkben

 

Az előadást élő példákon keresztül szeretném felvezetni, így akik  hozzászólásban előre megadják a születési adataikat  azok közül párat kielemzek (amennyi csak bele fér az egy órába).”

 

A HONNAM JÖTTEM ÉS HOVA TARTOK című előadás izgalmasnak ígérkezik, amennyiben felkeltette az érdeklődését, tartson velünk 2022. április 26-án kedden, 17 órától a GURUjet ZOOM előadótermében.

Az előadáson való részvétel ingyenes minden klubtag számára.

A GURUjet Facebook Klub csoportjába itt tud csatlakozni:

https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

 

A visszanézhetőségről a „JELENTKEZEM” fül alatt olvashat.

Várjuk szeretettel!