Videók

A Gazdagság-csillagokról (財星 cái xīng)

Íme egy kedvcsináló videó a Gazdagság-csillagok működéséről. Más iskolákban Pénz elemként ismerik. Valójában sem pénzt, sem jövedelmet nem jelölnek. Sorsfejtési vonatkozásban fontos ismerni a valódi jelentéstartalmát.

„ Jelentheti azt, hogy az egyén képes elérni a célját, képes kézben tartani a dolgait, de azt is, hogy kicsúszik a kezéből az irányítás, kudarcot vall, veszteséget szenved.”

Tények és Tévhitek: Mi is valójában a „kínai asztrológia”?

Gyakran emlegetik „kínai asztrológia” néven a Négypilléres Sorsfejtést, de valójában nem csillagállások és bolygómozgások adják a számításainak alapját, hanem a Nap és a Föld egymáshoz viszonyított, változó helyzetéből származtatott ciklusok. Ebben a videóban bemutatom a Négypilléres Sorsfejtés csillagászati hátterét, a helyes naptárrendszerét, a módszerben használt ciklusok összefüggéseire a bolygókkal és azoktól független számítási alapokra.

Tények és Tévhitek: A kínai asztrológia és hasonló módszerek

 

Ebben a videóban szemléltetem a ténylegesen kínai asztrológiaként tekinthető csillagfejtési módszereket, illetve azokat, amikre szokás ráaggatni az asztrológia szót, de valójában semmi közük a bolygókhoz, csillagokhoz

Tények és Tévhitek: Miben más a sorsfejtés és az asztrológia?

Ebben a videóban rendszerszinten hasonlítom össze a sorsfejtést és a nyugati asztrológiát, mert azzal a félreértéssel is találkoztam, hogy őselemeket emlegetnek a Négy Pillér módszerben, illetve megkísérlik a kétféle zodiákust egymásnak megfeleltetni. Ezekkel kapcsolatos tévhiteket tisztázok, rávilágítva a hasonlóságokra és a különbözőségekre.

Szeretne naprakész lenni?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhessen az aktualitásokról!

Válaszd ki hogyan szeretnél minket támogatni