Évszaki hatások – jelenlét vagy kiégés – gyakorlati előadás

Jegyigénylés – Egyszeri támogatás

Az előadáson való részvételhez jegyet kell igényelni, amivel alapítványunk munkáját támogatja.

Az egyszeri támogatást olyanok számára találtuk ki, akik időről-időre egy-egy aktuális előadáson szeretnének részt venni vagy esetleg egy korábbi előadást újra megnézni. Ebben az esetben a választható opciók közül ki kell választani a megfelelő támogatási összeget és ’’KOSÁRBA” dobni.

Ezután az automatikus rendszer végig vezeti a folyamaton és sikeres tranzakció esetén megtörténik a ’’Felajánlás” az Alapítvány számára, egyben biztosította helyét az aktuális előadáson.

A visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk a sikeres tranzakcióról, illetve a jegyvásárlást követően, 48 órán belül, e-mailben elküldjük a ZOOM csatlakozási adatokat, valamint az előadótermünkben való részvétel „házirendjét” is.

FONTOS TUDNIVALÓ: jegyvásárlás az előadás előtti nap 16:00-ig lehetséges, ellenkező esetben már csak a „Visszanézési opció” kérhető. Ezért ha szeretne élőben részt venni az előadáson, célszerű minél előbb elindítani a tranzakciót.

Amennyiben a „visszanézési lehetőséget” választja, 48 órán belül visszaigazoló e-mailt küldünk, mely tartalmazza az előadásról készült videofelvétel linkjét, amit 7 napig lehet megtekinteni az alapítvány videótermében. A határidő lejárta után minden előzetes értesítés nélkül a Támogató profilja törlésre kerül a csoportból.

A jegyet vásárlók is kérhetik a „Visszanézési lehetőséget”. Ebben az esetben, kérjük bejelölni (kis négyzetben) az opciót!

A visszanézhetőségi lehetőség ugyanígy működik a korábbi előadások tekintetében is. A folyamat szinte ugyanaz.

A választható opciók között szerepel a „KOMBÓ” jegyvásárlás is. Minden előadás két részből áll. Az első rész az elméleti tudnivalókat, míg a második rész gyakorlati lehetőséget biztosít a résztvevők számára. Ha mindkét előadáson szeretne részt venni, (vagy csak a „visszanézhetőséget” választja), javasoljuk a „KOMBÓ jegy” választását.

Rendelésével az alapítványunk munkáját támogatja.

Köszönjük!

https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

Támogatási összeg:

Részösszeg:

Összesen:

Szeretne naprakész lenni?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhessen az aktualitásokról!

Válaszd ki hogyan szeretnél minket támogatni