Jia-Chen, avagy a „zöld sárkány” éve

Egyszeri támogatás

Az egyszeri támogatást olyanok számára találtuk ki, akik időről-időre egy-egy aktuális előadáson szeretnének részt venni vagy esetleg egy korábbi előadást újra megnézni. Ebben az esetben a választható opciók közül ki kell választani a megfelelő támogatási összeget és ’’KOSÁRBA” dobni.
Ezután az automatikus rendszer végig vezet a folyamaton és sikeres tranzakció esetén megtörténik a ’’Felajánlás” az Alapítvány számára.
A visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk a sikeres tranzakcióról, illetve az előadás napján elküldjük a ZOOM előadótermünk csatlakozási adatait is.
Amennyiben az előadást szeretnéd visszanézni, úgy a választható opciók közül válaszd a ’’visszanézhetőséget” is, és az előadást követően 48 órán belül bekerülsz az Alapítvány Videótermébe, ahol 7 napig megtekintheted a videofelvételt.
Fontos megjegyezni, hogy a ’’visszanézhetőségi opció” csak minimum 1480 Ft-os felajánlás esetén lehetséges.
A visszanézhetőségi lehetőség ugyanígy működik a korábbi előadások tekintetében is. A folyamat szinte ugyanaz.
Mind az aktuális előadás, mind egy korábbi előadás az egyszeri támogatás összegének ellenében Videótermünkben (Facebook privát csoport) 7 (hét) napig lesz elérhető. A belépési linket e-mailben küldjük el. A határidő lejárata után minden előzetes értesítés nélkül a Támogató profilja törlésre kerül a csoportból.
Rendeléseddel az Alapítványunk munkáját támogatod.

https://www.facebook.com/groups/gurujet.klub

Köszönjük!

Támogatási összeg:

Részösszeg:

Összesen:

Szeretne naprakész lenni?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülhessen az aktualitásokról!

Válaszd ki hogyan szeretnél minket támogatni